Esju | Sharpening High Technology

Esju Oy on vuonna 1991 toimintansa aloittanut korkean teknologian yhtiö. Toimialaamme ovat elektroniikan suunnittelu, konsultointi, tutkimus ja koulutus sekä EMC-laboratoriopalvelut.

 

    

Tietoliikenne

Tarjoamme monipuolisia tietoliikenneteknologian tuotekehityspalveluita. Erityisalaamme ovat tukiasemalaitteiden digitaali- ja radio-osien suunnittelu ja integrointi pieneen tilaan. Huomioimme laitteiden kehityksessä tuotteen koko elinkaaren ja hyödynnämme projekteissamme alan uusinta teknologiaa.

Puolustusvälineteollisuus

Kehitämme puolustusvälineteollisuuden tuotteita innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Noudatamme tuotekehitysprojekteissa alalla vallitsevia standardeja. Hyödynnämme kustannustehokkaasti tuoreinta teknologiaosaamista.

Teollisuuselektroniikka

Suunnittelemme teollisuuden elektroniikka tuotteita, erityisesti erilaisia teknologiaratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaallemme kilpailuetua heidän liiketoiminta-alueellaan. Olemme erikoistuneet haastavien teknologioiden ja olosuhteiden ympäristöön tehtyjen tuotteiden ratkaisuissa.

Hyvinvointi- ja terveysteknologia

Osaamisemme henkilökohtaisten terveydenhoitolaitteiden tuotekehityksessä tarjoaa hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Internet of Things (IoT)

Tarjoamme laajaa osaamistamme IoT-sovelluksien kehittämiseen. Asiantuntemuksemme perustuu pitkäaikaiseen langattomien laitteiden tuotekehitys- ja testausosaamiseen.

   

Esjun huippuosaaminen takaa kilpailukyvyn globaaleilla markkinoilla. Meillä on oma, standardien mukainen EMC-laboratorio sekä korkealuokkaisilla RF-mittalaitteilla varustettu elektroniikkalaboratorio. Käytössämme on tehokkaat RF:n ja EMC:n suunnittelu- ja simulointityökalut.

Yrityksemme toiminta on pitkäjänteistä ja vakaata. Taloudellinen tilanne on hyvä, henkilöstö on osaavaa ja prosessit ovat kunnossa. Dun & Bradstreet on luokitellut Esju Oy:n korkeimpaan luottokelpoisuusluokkaan (Highest Credit Worthiness Classification). Toimeksiannoissa noudatamme ISO-9001:2008 mukaisesti sertifioitua laatujärjestelmäämme.