EMC-laboratorio

Laitteen EMC:n eli sähkömagneettisen yhteensopivuuden (Electro Magnetic Compatibility) varmistaminen vaatii testauksia, joita suoritamme standardin vaatimukset täyttävässä EMC-laboratoriossamme. Testivalikoimamme kattaa sekä häiriönpäästö- (emissio) että häiriönsietotestaukset (immuniteetti).

EMC-laboratoriomme tarjoaa mittauspalvelujen lisäksi suunnitteluun ja testaukseen liittyvää konsultointia. Vahva simulointiosaamisemme ja pitkä kokemuksemme elektroniikan eri osa-alueilta takaavat ratkaisujen tehokkuuden.

EMC-laboratoriossamme on häiriösuojattu, radiovaimennettu huone, jossa on emissiomittauksien suorittamiseksi standardien mukainen 3 metrin mittarata varustettuna halkaisijaltaan 2 metrin pyörityspöydällä sekä monipuolinen sähkönsyöttö-, ohjaus-, kuitu- ja RF-kaapelointi.

Erillisessä häiriösuojatussa huoneessa suoritamme immuniteettitestejä sekä monenlaista tutkimustoimintaa, kuten suojausvaimennusmittauksia. Tätä testitilaa voidaan modifioida asiakkaan tarpeiden mukaan. Ylipäätään Esjun vahvuuksiin kuuluvat poikkeuksellisen hyvät testien ja testaustilojen räätälöintimahdollisuudet esimerkiksi kaapelointien suhteen.

Tuotekehitystestauksessa tarvittavat mittalaitteet, työkalut ja tarvikkeet ovat asiakkaiden käytettävissä. Olemme joustavia työajoissa ja tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa hyvinkin nopeat toimitukset.

Tarjoamme palveluita tuotekehitysmittauksista hyväksyntämittauksiin. Täytämme mielellämme asiakkaan mittaustarpeet, olivat ne sitten yksittäisiä, lyhyitä mittauksia tai pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia. Käytämme laboratoriotamme myös erilaisissa tutkimusprojekteissa. Oma laboratorio antaa hyvät mahdollisuudet tehokkaaseen tuotekehitykseen ja tutkimustoimintaan.


EMC-Testauksen hinnat:

  • EMC-laboratoriomittaukset 150€/h
  • Muut EMC-asiantuntijan työt, kuten ongelmanratkaisut, R&D, raportinkirjaus, testisetup työt yms. 85€/h
  • Tarjoamme myös EMC-testausta ja asiantuntija työtä kokonaishintaan