SW-suunnittelu

  • Esju tarjoaa kattavia SW-suunnittelupalveluja vaatimusmäärittelystä ja ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta tuotteen hyväksyntätestaukseen asti. Voimme myös auttaa asiakastamme ohjelmistoprojektin suunnittelussa ja toteutuksessa.
  • SW-osaajillamme on pitkäaikaista kokemusta tukiasemaohjelmistojen suunnittelusta, toteutuksesta ja testauksesta. Hallitsemme tietoliikenneprotokollista vahvasti 3GPP WCDMA- ja LTE-standardit. Olemme olleet tekemässä niin siirtoyhteyskerroksen DSP-algoritmeja kuin järjestelmätason integrointia ja kaikkea tuolta väliltä. Osaamme sulautettuun reaaliaikaohjelmointiin soveltuvia kieliä kuten C/C++ ja Assembly.
  • Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Testiautomaatio ja jatkuva integrointi versionhallintoineen kuuluvat työkalupakkiimme. Osaajillamme on kokemusta CI- ja testiautomaatiojärjestelmien toteutuksesta niin avoimen rajapinnan, kuin myös kustomoitujen skriptipohjaisten työkalujen avulla.
  • Varmistamme SW-projektien suunnitellun aikataulun toteutumisen hyvällä vaatimusmäärittelyllä, laadukkaalla koodilla ja myös testattavuuden varhaisella suunnittelulla.